vlog de calatorie delfini

Dom’le, vreau sa vad testoasa! – Bohol, Filipine

Cel mai rasarit dintre rasarituri, noi il vedem si il simtim la 6 dimineata in Filipine. Ne-am propus de ceva timp sa surprindem un rasarit de poveste, dar in fiecare zi o lasam pe maine 🙂 astazi a venit ziua de “sacrificiu” si ne traim o dorinta veche, sa vedem delfinii la rasarit si sa navigam pe mare intr-o barca spre insula unde vom manca micul dejun. Timpul alearga cand esti fericit si exact cand vrei sa il opresti in loc iti spune “nu acum”.. asa e cu momentele care iti raman ca o amprenta in amintire..

Suntem in Bohol, Panglao si astazi facem un tur de insule la rasaritul soarelui. Sunt numeroase oferte si experienta, zicem noi acum, merita tot efortul de a face ochi la ora 5 dimineata. Zarim cativa delfini si ne incearca sentimente amestecate, parca prea multe barci ii alearga pentru turism, e o vanatoare de poze instagramabile care ne intristeaza putin, insa incercam sa gasim partea buna, sa admiram in liniste frumusetea si gingasia lor.

Ne indreptam apoi spre insula pe care poposim ceva mai mult timp pentru a manca, pentru ca mai apoi sa plecam in cautarea testoasei. Domn’le, vreau sa vad testoasa! Se lasa asteptata si cautata minute in sir, ca intr-un film politist, ne intrebam daca exista cu adevarat in aceste ape sau este doar instrument de marketing :)) intr-un final, cand ne pierdusem speranta, …… tam tam… apare si vedeta zilei! Testoasa! Mare, energica si grandioasa, ii place sa fie actorul principal in video-urile tuturor calatorilor din aceste tinuturi indepartate din Filipine.

Ziua devine mult mai buna, ne bucuram ca nu am fost iar ghinionisti sa auzim doar povestile altor turisti cu testoase.

Urmeaza o aventura colorata, suntem in cautarea lui Nemo si descoperim zeci de specii de pesti, ne fascinam de multitudinile de culori care inoata in fata noastra fara teama. Este un paradis acvatic care ne seteaza asteptarile urmatoarelor insule pe care le vom vizita tot mai sus 🙂

Mai avem o insula de explorat, Virgin Island si admiram aici fasiile de nisip cu apa nu foarte inalta. Pe aceasta insula nu poti face plaja, dar este fix ce trebuie pentru pozele de calatorie din tara cu peste 7000 de insule.

Turul a durat de la ora 06 dimineata pana aproape de ora pranzului, aproximativ 13:00. Ne retragem spre resortul nostru, unde ne asteapta o piscina perfecta pentru relaxare.

Voi cum va relaxati in calatoriile voastre? Cum luati vacanta de la vacanta?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.