vlog de calatorii palawan

CELE MAI FRUMOASE 3 INSULE DIN CORON, FILIPINE

Anuntam inca de la inceput ca locurile pe care le-am vazut in vlogul asta chiar se pot incadra ca fiind cele mai frumoase din Coron.

Putem spune ca stim deja ce inseamna sa vizitezi un loc impreuna cu alti 1000 de turisti in acelasi timp, dar merita. Evident ca intr-un tur privat poti opri unde vrei tu si te poti bucura de momentele tale de liniste, dar cele mai frumoase locuri sunt incadrate intr-un tur.

Ne-am hotarat sa vizitam Bulogdos, Banana si Malcapuya island in primul rand pornind de la numarul de opriri dar little did we knew ca sunt la cel putin doua ore distanta de Coron. Prima oprire Bulogdos Island ne-a impresionat prin fasia de nisip cu valuri din stanga si dreapta care trasau locul cel mai bun de pozat pe care toata lumea “se batea” sa prinda poza aia buna de instagram. Am rugat un tip sa ne faca si noua o poza si cum stateam noi, il auzim: hai toata lumea “Smeeeeelllll” nu “smile” ci “smell” creionand astfel un nou tic verbal pentru noi de fiecare data cand vom mai face vreo poza 🙂

Banana Island, una din multele plaje/insule cu acelasi nume dar asta chiar daca se numeste asa, e doar din cauza ca are forma unei banane si nu pentru ca exista banani pe plaja. Aici am gasit cea mai frumoasa apa din Suceava, Da! … pardon Coron, Da! o oaza de fericire cu tot ce iti doresti sa gasesti intr-o vacanta.

Malcapuya Island, perla acestui tur, ne-a prins usor obositi dar fiecare centimetru de plaja si verdeata de aici ne-au bucurat enorm si am salvat cateva “vederi” in suflet si pe care le mai puteti vedea la noi pe instagram.com/travel_n2 🙂 .

Daca ajungi in Coron, aceste trei insule nu trebuie sa le ratati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.