vlog de calatorie el nido tour a

Cum sa te eliberezi de toate gandurile? – EL NIDO TOUR A – Filipine

Am inceput ziua cu mult entuziasm si cand am ajuns pe plaja si apoi pe barca am observat ca suntem in aceeasi barca pe care am fost in Turul C si s-a stricat. Echipajul facuse rocada, adica: bucatarul de data trecuta acum era capitan, capitanul de data trecuta acum este ajutor, ghidul este tot Ricky dar nu small Ricky ci big Ricky.

Am ajuns pe Small Lagoon unde puteai ajunge inot cu riscul de a primi niste mici muscaturi de la pesti sau cu un kayak.

Noi am ramas pe barca si am survolat zona cu drona cat sa vedem si Big Lagoon pe care o vom explora mai tarziu din kayak. Am oprit sa mancam iar masa a fost delicioasa plus ca pe plaja asta remote existau si niste vanzatori cu bere si suc la rece.

Cand am ajuns la Big Lagoon a fost necesar un kayak si chiar daca a fost pentru prima data, dupa cateva ori de dat din vasle am prins care-i treaba si am pornit in explorare. Ce peisaje am vazut si feelingul pe care l-am avut il vedeti in video (wink).

Apoi una din cele mai frumoase, dar scurte opriri, a fost Seven Comando Beach – last frontier of Paradise pe care pur si simplu am indragit-o. Si pentru ca este ultimul vlog din El Nido, la final am dat cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare cand te hotarast sa pleci intr-o aventura in Filipine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.