vlog de calatorie las cabanas

Adrenalina MAXIMA pe tiroliana 1,4km Las Cabanas

O noua zi in El Nido incepe cu un mic dejun la Art Cafe si o tricicleta ne duce pe Las Cabanas, probabil cea mai frumoasa plaja din El Nido.

Un mix de nisip cu spatii verzi si palmieri inalti creaza o imagine de poveste care mai apoi pluseaza cu adrenalina pe cea mai lunnga tiroliana din zona Palawan – Philippine 1,4 km. Totul incepe cu o urcare de vreo 15-20 de minute prin jungla aproximativ 700m si ajungi in punctul cel mai inalt de plecare.

Cu cat ne apropiem mai mult cu atat inima incepe sa bata din ce in ce mai tare. Cand am observat distanta dintre cele doua insule primul gand a fost sa renuntam. Dupa ce ne-am echipat, senzatia pe care o ai inaintea oricarui examen se instaureaza, 1-2-3 si am plecat! Wooohoooo! Ne-am dat pentru prima data cu tiroliana si a fost wow (vedeti in video).

Partea interesanta la aceasta experienta este ca iti dai seama de fapt prin ce ai trecut si peste ce ai zburat dupa ce ajungi la destinatie. Urmatorul pas bunjee jumping si saltul cu parasuta 🙂 Aici i-am intalnit pe Miruna, Catalin si George si impreuna am incheiat ziua cu un apus corespunzator :).

Voi cand ati simtit adrenalina la maxim in ultima perioada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.