vlog de calatorie nacpan beach

Este Nacpan cea mai frumoasa plaja din Filipine?

Se spune despre Nacpan Beach din El Nido Philippines ca este cea mai frumoasa plaja din lume, ca ar fi paradisul pe pamant. Dar chiar asa este?

Dupa ce am ajuns cu van-ul acolo, am fost intampinati cu un ice tea si cum soarele ardea pe cer parca-parca se apropia senzatia descrisa de multi ca fiind paradis.

Am luat la pas plaja si cum nu am mai vazut niciodata atat de multi palmieri aproape de apa si o apa asa de colorata putem spune ca senzatia de bine s-a instaurat. Am mai continuat cu o bere, am mai alergat soarele care se mai ascundea dupa nori, am incercat si apa…chiar cu obiectivul camerei pentru ca nu am calculat viteza si inaltimea valului care se apropia boem spre aparat. Cel mai frumos lucru de pe plaja Nacpan a fost ca nu era inundata de turisti si chiar iti puteai gasi un coltisor al tau sa te proclami independent pe o bucata insemnata de plaja.

Daca veneam cu cativa ani inainte, am fi putut urca la un viewpoint sa observam cele doua plaje “gemene” din zona dar din pacate acum este zona privata si din fericire drona din dotare si-a facut minunat treaba livrand niste videouri si poze de invidiat.

Este Nacpan Beach paradisul pe pamant?

Poate fi, dar noi suntem siguri ca mai avem alte mii de plaje de cutreierat pana o sa putem da verdictul asta.

Voi ce parere aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.