vlog de calatorie boracay

White Beach Boracay, Philippines

Dupa ce am plecat din Dubai am schimbat doua avioane, un maxi-taxi, o barca (bangka), o tricicleta si am ajuns in Boracay.

Hotelul nostru se afla la 17 pasi marunti pana la plaja si asta ne place enorm de mult.

White Beach in Boracay isi merita numele cu prisosinta dupa nisipul fin si alb aproape ca faina. Asa cum isi denumesc ei plaja: “Probably the best beach in the world”, parafrazand sloganul pentru bere, de cand am facut cunostinta cu ea am aprobat :). Pe timpul zilei iti poti lua micul dejun pe plaja, iar seara barurile si restaurantele care marginesc plaja isi extind suprafata pentru a te bucura de o masa buna jucandu-te cu nisipul intre degetele de la picioare.

Un lucru foarte bun pe care l-am descoperit este faptul ca pe plaja nu se fumeaza si trebuie sa mergi in locurile amenajate pentru a nu-ti veni vreo idee sa arunci mucul de tigara in nisip si mai tarziu copii sa ridice castele de nisip cu turnuri din filtre. Daca te prinde politia primesti amenda 1000 de pesos, a doua abatere 3500, a treia munca in folosul comunitatii si a patra inchisoare pe o zi sau doua.

Daca vrei sa te bucuri de o plaja curata, unde poti gasi activitati diverse: scuba diving, parasailing, motorboat sau helmet dive si sa-ti ramana pe piele nisipul alb White Beach este o destinatie de neratat.

Cum arata pentru voi o plaja perfecta, avand in vedere ca noi de cand am pus piciorul anul trecut in Thailanda am inceput questul nostru pentru a o gasi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.