experience bucharest

Exploram Romania: Bucuresti #experiencebucharest

Cand ai fost ultima oara turist in orasul in care locuiesti?

Noi locuim in Bucuresti de peste 10 ani si trecand peste perioada facultatii, cand luam orasul la pas si ii cunosteam fiecare particica , au venit si vremurile mai pline de stres in care gandurile sunt directionate pe a merge la job sau la un meeting, a prinde cat mai repede autobuzul sau metroul sa ajungem din punctul A in punctul B, astfel ca nu mai apucam sa ne imprietenim cu orasul.

De multe ori am vazut cum orasul s-a dezvoltat din postarile altora de pe facebook sau de pe instagram, iar gandul sa mai mai dam o raita, asa candva, printr-un oricare loc devine “intr-o zi”.

Experience Bucharest ne-a facut sa ne hotaram ca este momentul sa descoperim istoria ascunsa, locurile turistice si cele la care doar cunoscatorii locului au acces.

Experience Bucharest este o conferinta plina-plina de tururi, discutii si intamplari in Bucuresti pentru bloggeri/content creatori internationali si romani. O ocazie buna pentru cei care nu locuiesc in oras sa il descopere si o ocazie buna pentru cei care locuiesc in el sa il redescopere. Din a doua categorie facem si noi parte asa ca in vlogul acesta am luat la pas Bucurestiul istoric, nou si comunist.

Urmariti vlogul de calatorie din propriul nostru oras, iar pe cei care acum ne-au descoperit va invitam sa va abonati la canalul nostru de youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.