insta night

Insta Night Romania

Pentru a avea un cont de instagram performant trebuie sa depui multa munca si sa fii creativ, cam asta e bottom line-ul discutiilor de ieri de la Insta Night Romania.

Dupa Webstock, au mai ramas inca niste omuleti, printre care si noi, care inca mai au semne de intrebare in ceea ce priveste instagramul: ce fotografii au succes, cand urci, cat urci etc. Asa ca la initiativa lui Manafu in proaspatul sediu Qreator by IQUOS s-a organizat o intalnire in care s-au discutat multe lucruri interesante depsre instagram alaturi de Mihai Baloianu, Alex Damian, Silvia Dragsan si Cristian Simionica – Blogu lu’ Otrava.

Pornind de la detaliile de baza in algoritmul instagram pana la felul in care faci fotografiile ca un profesionist in manuirea telefonului si real life usage of them rules, e mult de munca pentru a avea un timeline atragator si sa cresti followingul aferent/civilizat :).

De atata timp de cand folosim instagramul si pe conturile personale si pe contul proiectului nostru de travel @travel_n2 am cautat multe informatii pe internet si cumva aseara, la Insta Night Romania, le-am primit aranjate foarte frumos si va voi spune cateva din cele mai importante lucruri cu care am ramas in minte:

  • Mihai Baloianu, pe care nu-l urmaream pana atunci, ne-a spus de o regula a celor 3/6/9 si anume ca inainte sa postezi urmatoarea poza e bine sa gasesti un pattern prin care toate pozele tale apartin aceluiasi stil fotografic si in momentul asta contul tau devine usor recognoscibil iar cei care iti descopera contul intamplator sa fie atrasi de imaginea unitara pe care contul tau o lasa de la prima interactiune cu el. Aici stiu ca mai avem si noi de lucru, pentru ca in momentul de fata suntem in teste plus ca atunci lansam un nou vlog avem si video content care se amesteca printre fotografiile contului.
  • Alex Damian, a facut o demonstratie de live snapseed si vscocam editing si pentru cei care nu faceau asta pana acum sper ca le-a deschis ochii :). Intorcandu-se la ce a vorbit Mihai inainte, a mentionat contul lui de instagram si de prin iunie-iulie la fiecare 2 poze color pune una alb negru astfel are mereu o coloana de sus pana jos alb negru si restul color fapt ce atrage si mai mult. Pare un tip conservator in sensul in care a pastrat ideea cu care instagramul s-a lansat si mereu posteaza pozele in format patrat, dar am inteles de la inceput ca lui ii place geometria, lucru  care acum s-a transformat in challenge pentru el si…da, a mentionat si de Petrica :)) (raman aici in coada de peste si nu dezvolt mai mult).
  • Silvia Dragsan, a vorbit in multi termeni noi si despre cifre si a creat un cont special de instagram in care a postat contentul prezentarii ei pentru ca noi sa ne uitam si dupa si sa intelegem mai multe facand si testand.
  • Otrava (Cristian Simionica) nu a venit cu ceva concret, dar a venit cu o foarte mare pasiune pentru a descoperi locuri noi si cu un mod degajat de a-ti mentine flacara fotografiei aprinsa. Daca esti creativ si iti doresti sa vii cu o proaspata perspectiva asupra locurilor pe care le frecventezi sau le explorezi esti pe castig…si nu neaparat financiar ci iti dezvolti sau extinzi comunitatea de urmaritori.

Desi au fost multe informatii pe care inca trebuie sa le mai rumegam trebuie sa postam constant sa ne gasim acea unuitate stilistica, fie de grid, fie de filtre, si sa fim creativi.

Mai jos lasam inregistrarea live a evenimentului:


si

Speram ca v-au fost de folos informatiile asa ca try and improve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.