kata beach

Kata Beach – Phuket – Peaceful Sunset

O noua zi cu soare ne bucura pielea usor bronzata. Oboseala zilelor trecute cand am vizitat insulele si-a spus cuvantul si azi ne-am planuit sa ne trezim la ce ora vrem noi, fara ceas destepator si sa exploram o noua plaja in Phuket, Kata Beach. Transportul cu tuk tuk ul in Thailanda este ieftin si am si negociat cursa de la 400 la 300 de baht, aproximativ 35 de lei. Kata beach este la 20 de minute de Patong si in drum admiram si frumoasa Karon beach. Realizam inca o data ca Patong nu este cea mai buna optiune pentru noi, dar din pacate am achitat deja toate cazarile la agentia cu care ne-am rezervat zborurile, transferurile si cazarile.
Ajungem in Kata si incepem sa simtim autenticul Thailandei. Restaurante mici pe plaja, cu mese de lemn si o bucatarie comuna pentru toate. Indiferent unde comanI mancarea, aceasta este pregatita in acelasi loc pentru a fi mereu proaspata, la un volum mai mare de comenzi. Mancam micul dejun si ne bucuram de primele sezlonguri de pe plaja! Este prima zi pe care o petrecem in intregime la plaja, la soare. La orele 17:30-18:00 plaja, cu soarele care se ascunde in apa incet, incet, pregatindu-se de apus, devine cel mai romantic loc de plimbare. Ajungem in centrul statiunii Kata, iar magazinele ne rapesc aproape o ora ?
Ne intoarcem in Patong la ceas de seara cu un taxi, negociat si el. Luam cina la un restaurant cu mancare delicioasa, Enjoy si savuram nelipsita plimbare de seara in Patong, statiune care nu doarme in aceasta perioada.
Dar noi avem maine planuri, mergem incet incet spre hotel si poposim pentru putin timp pe plaja din fata hotelului sa privim superbul cer instelat. Maine e soare si va asteptam sa ne urmariti si episodul urmator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.